Kombivogne

Viser 1–15 af 37 resultater

 • Almindelige kombivogne

  Cavoe Axo Shine

  6.490,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Cavoe Axo Style

  5.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Cavoe Moi

  5.390,00 DKK5.690,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Cavoe Osis

  4.590,00 DKK4.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Cavoe Axo Comfort

  4.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Comfort liggemål 90cm

  3.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  M-Star model

  3.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Luxor Model 90

  3.990,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Nano Pro

  4.190,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Crox Pro

  3.590,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Onemax 3 i 1

  2.190,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Ultima Ultra Light

  4.190,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Riko XD

  4.390,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Exeo

  3.390,00 DKK
 • Almindelige kombivogne

  Trex

  3.890,00 DKK

Kombivogne med ekstra langt liggemål hos Flip Flap

Først og fremmest ønsker vi dig et stort tillykke med, at du skal være forælder. Hos Flip Flap kender vi alt til forventningens glæde, der starter i det sekund, du finder ud af, at du venter et lille mirakel.

Til gengæld kender vi også alt til de mange beslutninger, du skal tage i forbindelse med ankomsten af det lille ny familiemedlem – og ikke mindst til den lange liste af udstyr, du skal bruge til din baby.

Hos Flip Flap er vores ønske at gøre i hvert fald én beslutning nemmere for dig, når du skal navigere rundt i junglen af udstyr til din baby – nemlig valget af barnevogn.

Vi tilbyder dig nemlig kombivogne med ekstra langt liggemål, der både vil give dig og din baby glæde i mange år sammenlignet med en konventionel barnevogn.

En kombivogn med langt liggemål er utrolig smart, fordi du kan bruge den lige fra din baby er nyfødt, til den er 3-3,5 år gammel. Kombivognen med ekstra langt liggemål fungerer nemlig både som en barnevogn, en klapvogn og en lift, og det betyder, at du har glæde af den meget længere end en traditionel barnevogn.

Hos Flip Flap kommer din kombivogn med ekstra langt liggemål derudover med en lang række ekstraudstyr såsom regndække, pusletaske, insektnet og madras, og du har mulighed for at tilkøbe endnu mere ekstraudstyr til gode priser.

Du er velkommen til at kigge på vores hjemmeside og finde den kombivogn med ekstra liggemål, der passer til dine behov – både i forhold til design og funktionalitet.

Husk også at vi har mange andre kombivogne med standard liggemål – også til yderst fornuftige priser.

Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gør du enten ved at ringe på telefon 28 32 51 42 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hurtig levering og ingen fordyrende mellemled

Få kombivogne med langt liggemål helt ned til halv pris!

Når du køber en kombivogn med langt liggemål hos Flip Flap, får du den til en særdeles god pris. Det skyldes først og fremmest, at vi har forkortet vores distributionsvej, så du slipper for mellemaktører, der ellers vil øge omkostningerne for dig.

Dernæst leverer vi din nye kombivogn med langt liggemål direkte fra producenten til dig, og skulle der mod forventning være reklamationer eller behov for at udskifte reservedele, kontakter du blot Flip Flap, og så klarer vi det for dig.

Hos Flip Flap får du en one stop shopping-oplevelse med din nye kombivogn med langt liggemål, og det betyder, at du får din nye kombivogn for det halve af, hvad du kan købe den til i en fysisk butik.

Kæmpe udvalg af kombivogne, kombivogne med langt liggemål

På vores hjemmeside får du et nemt og overskueligt overblik over alle de kombivogn-modeller, vi tilbyder dig, og vi garanterer dig, at der også findes en vogn, der lever op til netop din smag og behov for funktionalitet.

Husk at du altid har mulighed for at kontakte os, såfremt du ønsker at stille spørgsmål til vores produkter, eller hvis du har andre forespørgsler.

Ring enten på telefon 28 32 51 42 eller skriv til os via vores kontaktformular, og så er vi klar til at hjælpe dig videre.

Filtrer

Har du spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.