Referencer

Rigtig glad for vognen og den service vi fik

Fladt over hjemmesiden ved et tilfælde og var lidt skeptisk over at få bestilt en vogn hjem fra Polen, men prisen og den gode omtale på trutpilot gjorde det til den KLART bedste løsning. Jeg ringede til flipflap og fik tilmed lov til at komme ud og tjekke vognene ud hos dem i privaten. De var super flotte og da jeg var sent ude med hensyn til termin ringede han dem op i polen og bad dem komme hurtigere, og vupti… så kom vognen hurtigere 🙂

Nu har jeg kørt rundt med den i 2 måneder og er super glad for den. Nem at betjene, nem at sno rundt om kringlede hjørner i byen og med både autostol, paraply, pusletakse, regnslag og meget mere inkluderet i en pris der er under halvdelen er dem i butikkerne 🙂 TAK.

Vi har været fuldt ud tilfredse med vores Aston kombivogn, men også autostolen har vi været glad for. Den holdt vores datter på fire mdr helt sikker, da vi blev frontalt påkørt. Selv fik en del knubs, bøjede ribben og et enkelt brud, men vores datter var helt uskadt og 5-10 min efter uheldet smilede hun igen. Så tak for ikke kun en god kombivogn og god service, men også for en autostol, der beskyttede vores datter!

Anders Lindegaard – Vanløse

Min kæreste og mig var på jagt efter en stor kombivogn, og var klar på at betale hvad det kostede. Til vores held fandt vi Flip Flap og købte en Aston kombivogn som ud over den gode kvalitet og billige pris, og har det største liggemål vi har set i en kombivogn.

Vi har nu haft vognen i 3 måneder og vi er ligeså glade for den nu, som da vi købte den!

Rasmus Müller – København S

Som nybagte forældre ved man stort set intet om hvad det virkelig vil sige at blive forældre samt al det praktik og logistik der jo følger med.

Vi følte egentlig vi tog en chance ved at købe vores City Car combivogn hos Flip-Flap, da den var betydelig billigere end lignende modeller på markedet.

Det skulle dog vise sig at det var en fantastisk køb, specielt taget prisen i betragtning.
Vi sparede mindst 3.000,- i forhold til de alternativer vi kunne finde på markedet.
Den har kørt upåklageligt fra dag 1 og fungerer bare perfekt.

Janette og Kim Nowak-Zorde

Hej! ..Vil lige fortælle at vi har modtaget barnevognen og er super tilfredse! 🙂

Amanda Lagoni

Tak! Vi har modtaget vores Kombivogn og vi er glade….

Annette Rosendahl

Vi har en Mikado-vogn som vi har købt på www.flip-flap.dk – den er vi super glade for. Den har dog ikke punkter-frie-hjul, men synes alligevel jeg ville nævne den.

Den kommer i forskellige modeller som du kan se på hjemmeside. Vi har Boston modellen og den passer lige ned i bagagerummet i vores Toyota Corolla.
På hjemmesiden kan du nederst ved hver model se billeder hvor stellet bla er foldet sammen og der står målene på den.

Vi har brugt den til Matilda der i dag er 2 måneder og har ingen problemer haft med den – også handlen gik helt smertefrit.

Min veninde har Boston modellen og hun siger den er god og robust.

Grunden til at de er så billige er jo, at de bliver solgt uden om butikkerne, kun på nettet. Så rent kvalitetsmæssigt er der vist ikke den kæmpe store forskel.

Der er vist lidt forskelle i selve stellet mellem Aston og Boston – og der er i hvert fald kopholder på styret af en Boston, ikke Aston. Men der må du nok spørge dem der styrer flip flap 🙂

Har købt en Lira 4, er super glad. God kvalitet til billige penge. Det er er let at håndtere og nem at køre med. Den er dejlig bred så der er plads til en kørepose i. Kan varmt anbefales.

Elisa Møller

Vil blot sende ros til jer. Vi er meget tilfredse ejer af jeres Boston kombivogn model. Den har været med os i Italien, Spanien, Sydafrika, Færøerne med fly og på krydstogtsskib..Og klaret alle ture overraskende godt. En vogn og jer anbefaler vi til alle vi kender der venter en lille en :).

Rebekka & Kenneth

Filtrer

Har du spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.