Om Flip Flap

Flip Flap er et familie fortagende der sætter barnet i centrum i en ellers travl voksen-verden. I vores produkter er der lagt vægt på fleksibilitet, økologi, kvalitet og pris- med nem omstilling fra transport til hjem.

Kvalitet, Komfort, Kærlighed

Kun det bedste er godt nok til vores børn. Flip Flap forhandler barnevogne, kombivogne, klapvogne og tvillingevogne direkte fra fabrikken, så du sparer det fordyrende mellemled. Vi er den officielle fabrikkens forhandler.

Flip Flap har ikke et decideret showroom, men vi har altid nogle eksemplarer af kombivognene stående fremme, som vi med glæde viser frem, hvis du kontakter os og aftaler en tid

Forældre pas på jeres barnevogn

Netop fordi en barnevogn er en stor udgift for de nybagte forældre er det rigtig ærgerligt at de ikke er mere opmærksomme på at bruge lidt tid i dagligdagen på at sørge for at den også fremover forbliver i god stand. Endnu mere ærgerligt er det når forældrene opdagere at de selv er med-skyldig i at barnevognen nu ser ud som den gør. Og ærgrer sig.

Når stellet ruster, når kalechen falmer og barnevognskassen bliver jordslået – er det desværre ofte mangel på vedligeholdelse og kunne være undgået. Brug en smule tid i hverdagen og sørg for at vedligeholde din barnevogn allerede kort tid efter købet – så har du en god barnevogn i mange år og bliver sparet for de ærgrelser der følger med hvis du ikke gør det.

kilde: forbrug dk

Seks gode råd om brug og vedligeholdelse af barnevogne

  • Pas din barnevogn, som du ville passe din nye, dyre cykel
  • Aftør og smør vognen efter anvisningerne i brugsanvisningen, især efter brug i dårlig vejr
  • Læs brugsanvisningen grundigt, så du er sikker på at skille og samle vognen korrekt
  • Efterlad ikke vognen i stærk sol, så den falmer unødvendigt hurtigt
  • Opbevar vognen under tag, når den ikke er i brug. Helst i et opvarmet rum
  • Læs ikke mere vægt på vognen, end den er beregnet til at bære

kilde: forbrug dk

Filtrer

Har du spørgsmål?

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.